Till kassan
Totalt:: 0
Meny

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
Till kassan
Total: 0,-
FREE SHIPPING OVER 100 EUR - TAXES AND DUTY INCLUDED
FREE SHIPPING OVER 100 EUR - TAXES AND DUTY INCLUDED

VILLKOR

Kjøpsvilkår - Sverige (Nye fra 05.05.2017)

(villkor)

Våre kjøpsvilkår kan endres fortløpende, så vi ber deg derfor om alltid å lese gjennom disse før du bestiller. Når du godkjenner kjøpet ditt i nettbutikken, godkjenner du samtidig våre kjøpsvilkår. Kjøpet er gjennomført når du har mottatt ordrebekreftelse pr mail. Det er ditt ansvar som kunde å sørge for at opplysninger (navn, adresse, mailadresse osv.) som du har gitt oss er riktige.

KO:KO Norway AS
E-post: post@kokonorway.no
Telefonnummer: 98 25 71 01
Organisasjonsnummer: 996 695 530


Personvern: 
https://www.kokonorway.com/pages/privacy

 

Priser

Norge: Alle priser er i NOK, og inkl 25% mva. 

Sverige: Alle priser er i SEK, inkludert 25% mva og toll.

Danmark: Alle priser er i DKK, inkludert 25% mva og toll.

EU countries: All prices are in EURO, included 25% VAT and taxes

 

Rest of the world: Prices are in EURO. VAT and taxes are not included.

 

Shipping

Shipping cost per order NOK/SEK/DKK 95,- (EURO 10). Free delivery for orders over NOK/SEK/DKK 2000,- (EURO 220)

 

 

14 dagers angrerett

 

Du har 14 dagers angrerett. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du returnere varene innen 14 dager fra du mottok pakken. Kunden betaler for retursendingen.

Skal en vare returneres, stiller vi som krav at varen er i samme tilstand som da du mottok den, ubrukt og med alle merkelappene på. Varer med sminkeflekker, parfyme- eller røyklukt kan ikke returneres.

Sko skal returneres i original innpakning og emballasje. Dersom du sender sko i retur, ber vi deg om å ikke bruke original eske som ytre emballasje, eller klistre forsendelselapp/tape på denne.

 

Dersom leveringen blir forsinket, har du som forbruker rett til å heve kjøpet dersom du ikke godtar nytt leveringstidspunkt. Dersom du har betalt på forhånd (med VISA/Mastercard) og vil heve kjøpet på grunn av forsinket levering, får du pengene tilbakebetalt innen 14 dager.

 

 

Betaling

 

Du kan velge mellom flere ulike betalingsmåter:

- KLARNA Faktura (14 dagers betalingsfrist).

- KLARNA delbetaling eller konto (Du må søke om å opprette konto hos KLARNA).

- VISA / Mastercard

 

Velger du å betale med KLARNA Faktura, mottar du faktura pr mail når pakken blir sendt fra oss. Fakturaen forfaller normalt til betaling etter 14 dager. Du kan også velge å delbetale fakturaen, dette ligger som et eget valg i kassen. Faktura blir sendt til samme mailadresse som ble lagt inn ved bestilling. Du må være fyllt 18 år for å kunne handle.

 

Når du betaler med VISA/Mastercard vil beløpet bli reservert på kontoen din, og blir belastet når vi sender pakken til deg.

 

 

Levering

 

Vi sender bestillingen vanligvis innen 1-2 arbeidsdager, og senest innen 10 arbeidsdager etter vi har mottatt bestillingen.

 

 

Uavhentet pakke

 

For alle pakker som ikke hentes ut debiterer KO & KO AS kunden en avgift. Avgiften tilsvarar de faktiske kostnadene for returavgift, fraktavgift og håndtering, min. SEK 199,-.

 

 

Retur/bytte

 

Returadresse: KO&KO AS, pb 81, 6099 Fosnavåg. Norge.

 

Når du benytter deg av angreretten må du fylle ut angreskjemaet og legge dette sammen med varene du vil returnere. Kontakt oss dersom du ikke har mottatt skjemaet. Summen du betalte for varen, vil bli tilbakebetalt innen 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur. Varene skal være ubrukte og i samme tilstand og antall som ved kjøp. Merkelapper skal henge på. Kunden betaler porto ved retur.

 

Ved bytte av størrelse eller til annen vare returnerer du som skissert over.

Legg deretter inn en ny ordre på ønsket vare. Du mottar då en ny pakke innen få dager med nye 14 dagers angrerett.

Dette er raskaste måten for deg som kunde å få tilsendt ny vare.

 

Varer kjøpt i nettbutikken kan ikke returneres/byttes hos noen av våre forhandlere og vice versa.

 

 

Gavekort

 

Gavekort er gyldig i 1 - ett år fra kjøpsdato, og kan bare benyttes i nettbutikken www.kokonorway.no. Gavekort kan ikke løsest inn i kontanter.

 

 

Reklamasjon

 

Ved reklamasjon ber vi deg ta kontakt med oss pr e-post før evt retur av vare.

E-post adresse: post@kokonorway.no

 

 

Angre kjøp før du har mottatt varen

 

Dersom du har ombestemt deg, og pakken allerede er sendt fra oss, må du hente ut pakken på utleveringssted og sende den tilbake til oss. Vi har ingen mulighet til å stoppe allerede utsendte pakker. Dersom pakken ikkje blir hentet, og blir sendt i retur til oss blir den ansett som “uavhentet”. Dette fører til et gebyr for deg som kunde på SEK 199,-.

 

 

Transportskade

 

Dersom pakken har fått skade under transport ber vi deg melde frå om dette når du henter pakken.

 

 

Forbehold

 

Vi tar forbehold om utsolgte varer, feil i lagebeholdning, prisendringer og skrive-/trykkfeil.

Vi garanterer ikke at fargene du ser på din skjerm gjenspeiler helt nøyaktig varen sin faktiske farge. Vi gjør alt vi kan for å få fargene i våre bilder så nøyaktige som mulig, likevel kan variasjonar forekomme.

 

 

Force Majeure

 

Skulle KO&KO AS bli utsatt for force majeure, det vil si hvis vi eller noen av våre samarbeidspertnere bli rammet av for eksempel krig, krigslignende hendelser, revolusjon, opprør, myndighetstiltak, streik, lockout blokade, naturkatastrofe, brann, transportforstyrrelser, leveringsforbud eller lignende hendelser, har KO&KO AS rett til å stoppe sine forpliktelser overfor kundene i opptil to måneder. Etter denne perioden har begge parter rett til å heve avtalen uten å måtte betale skadeerstatning. 

 

Produkten har lagts till i kundvagnen